Jaluzele

Jaluzele orizontale

Se potrivesc in bucătărie, precum și in camera de lucru, baie, dormitor, sau camera de zi.
Beneficiile produsului:
– se executa dupa masuratori
– Controlul luminii -Flexibil
– Combinatii de culori în culori RAL la cerere
– De asemenea potrivit pentru ferestre foarte înguste și luminatoarelor

Sunt adecvate si in locul rulourilor de exterior unde izolarea termică asigură fereastra, si au scop util .Se pot ajusta dupa lumina .Sunt durabile și estetice.

raffstore-mit-z-lamelleJaluzele orizontale în de exterior (venetian )

Cu jaluzele de exterior nu trebuie sa renuntati la Intimitate.Sunt o alternativa la rulouri de exterior.Cu jaluzelele puteti conduce lumina zilei individual în funcție de nevoile dumneavoastră si va protejează si
Intimitatea. Ele sunt foarte durabile si reflecta Razele de Soare.Previne încălzirea camerelor care sunt cauzate de lumina soarelui cu până la 75% .Este nevoie de manivela si motor. Cu aceste jaluzele moderne, cu accente arhitecturale se ofera intodeauna o atmosfera placuta.Cu lamelele reglabile vă conduc lumina așa cum vă place.
Acționare -motor cu buton sau telecomanda

Jaluzele verticaleJaluzele verticale

– dispozitiv de protecție care constă din lamele verticale care sunt fixate intr-o șină .In birouri și camere de zi, ele servesc de protecție solară . Deci, lumina și vizualizarea se ajustează flexibil la exterior .De aceea sunt foarte des intalnite in birouri pentru ca creaza o ambienta buna pentru lucrul cu calculatorul.
Jaluzele verticale pot fi combinate perfect .Se folosesc pentru umbrire, lamelele pot fi realizate din material textil,

RoleteRolete interioare

Pentru ferestre sau usi ,va putem oferi mai multe modele diferite .Rolete standard simple,cu casete standard sau avangard.,night&day.Va oferim o paleta larga de modele si culori.

Cu ajutorul roletelor exterioare veti reusi sa pastrati o temperatura constanta, suportabila chiar si in timpul verilor caniculare, astfel nu o sa mai aveti nevoie de aer conditionat iar economia de energie electrica va fi pe masura.

Materialele Soltis si Polyscreen care se regasesc in sistemele de rolete de exterior va ofera lumina clara, buna in interior eliminand contrastele intre lumina de afara si cea dinauntru. Un alt atu al roletelor exterioare e faptul ca absorb radiatiile solare. Roletele de exterior ofera un efect de black-out daca sunt utilizate materiale opace ce se regasesc in special in salile de cinema, biblioteci si birouri.

Roletele sunt facute la baza dintr-o structura de aluminiu rezistenta, sunt realizate din fibre de polyester acoperite cu PVC, rezistente la foc si alte conditii meteo astfel pot fi folosite mult timp.